ABN AMRO CPC LOOP DEN HAAG ( 11 MAART )

Op zondag 11 maart 2018 vindt alweer de 43e editie plaats van de ABN AMRO CPC Loop Den Haag. Dit Haagsche familie-evenement trekt jaarlijks tienduizenden deelnemers en bezoekers. Jong en oud, scholen en bedrijven, voor iedereen is er een geschikte afstand in de Hofstad!

Uiteraard gaat internationaal de belangstelling voor de ABN AMRO CPC Loop Den Haag uit naar de ABN AMRO Halve Marathon, het parcours waar de Keniaan Samuel Wanjiru in 2007 het wereldrecord liep (58:33 uur). De ABN AMRO CPC Loop Den Haag is echter veel meer dan dat!

Het parcours voert over de prachtige Haagse lanen richting Scheveningen en via de Nieuwe Parklaan weer terug naar de finish op het Malieveld, waar vele enthousiaste toeschouwers zullen staan om de lopers aan te moedigen. Het evenement heeft een sterke regionale binding maar wel met internationale allure.

De ABN AMRO CPC Loop Den Haag kan met recht een traditie genoemd worden en het huisvest tevens de grootse scholenloop van Nederland met ruim 8600 kinderen van maar liefst 83 scholen.

Website> CPC Loop


Categories: Evenementen