RINGEN AAN ZEE ( 12 feb – 8 apr )

Het kunstwerk van kunstenaar Bruno Doedens, ringen aan zee, wordt gebouwd op het strand van Scheveningen ter hoogte van het Scheveningens Vrouwtje.

Het kunstwerk bestaat uit enorme ringen van zand die symbool staan voor Den Haag en Scheveningen en wordt gemaakt om 200 jaar badcultuur op Scheveningen te vieren. Op 3 maart wordt het kunstwerk van 100 bij 300 meter officieel geopend en is te zien tot 8 april.

Het kunstwerk is LIVE te zien via de evenementen webcam.

Zandkunstwerk

Ringen aan Zee is meer dan een kunstwerk om naar te kijken. Het is ook bedoeld voor het publiek om er doorheen te lopen en in te gaan.

Het kunstwerk wordt gebouwd door 2 graafmachines. De 20 ringen staan symbool voor 200 jaar badcultuur. Dit jaar wordt met diverse activiteiten gevierd dat Scheveningen 200 jaar bestaat. Het kunstwerk is te zien tot 8 april. Met een slooploop op 8 april wordt de sloop van de ringen ingezet.

Categories: Evenementen