Adverteren


Vindt u ScheveningenLive.nl een mooi medium en ziet u heil in adverteren? Dan biedt adverteren op ScheveningenLive.nl een hoop kansen afhankelijk van uw bedrijf en uw drijfveer.

Bezoekers van ScheveningenLive.nl komen hier met name rondsnuffelen omdat ze bovenmatig geïnteresseerd zijn in Scheveningen, surfen, kitesurfen, een weekendje weg, vakantie en een heerlijk dagje uit naar de kust. Hier kunt u natuurlijk slim op inspelen met uw producten. Onze bezoekers zijn vrij internationaal, maar de meeste bezoekers komen uit Nederland en Duitsland.

Doordat ScheveningenLive.nl hoog in diverse zoekmachines zoals Google en Bing staat genoteerd, hoeft u zich geen zorgen te maken over de unieke bezoekersaantallen en pageviews.

Bezoekersaantallen

Bereik in 2013
Aantal unieke bezoekers gemiddeld per maand : 300.000
Aantal pageviews per maand: 600.000

Door de constante stroom van nieuwe, unieke content zullen de bezoekersaantallen in de toekomst nog verder stijgen. Onze app draagt hier ook aan bij.

Banneradvertenties

De manier van adverteren op ScheveningenLive.nl werkt via banners. Andere mogelijkheden zijn ook bespreekbaar en zullen wij in de toekomst gaan bekijken.
Bij het adverteren via banners zijn er drie mogelijke formaten:

Full Banner ( 468 x 60 ), Brede Sky Scraper ( 160×600 ) en Rechthoek ( 300×250 ).
Indien u besluit te adverteren, kunt u de banner aanleveren in een JPEG, GIF, PNG, of Flash formaat.

Indien u geïnteresseerd bent of meer informatie wenst te ontvangen over de advertentiemogelijkheden dan kunt u ons altijd contacteren.

Links

Vindt u ScheveningenLive.nl een machtig mooi medium, maar ziet u geen kansen in adverteren? U kunt dan ook een link naar ScheveningenLive.nl op uw site plaatsen. Wel stellen wij het zeer op prijs als u ons hier eerst over wilt berichten. Helaas kunnen wij de dienst niet terug bewijzen.