Attracties

Scheveningen is een zeer divers stadsdeel. Niet alleen is het een vissersdorp en badplaats, ook heeft het een hoop attracties om de dagen mee door te komen. Hierdoor kunt u ook genieten van Scheveningen als het geen strandweer is of u als u het niet ziet zitten om met een vissersboot mee te varen.
Dagjesmensen kunnen het hele jaar door genieten van Scheveningen. Dat is te danken aan de vele attracties die het vissersdorp kent. Er valt genoeg te beleven, zowel voor jong als oud.


Surfen

Voor de waterliefhebbers en waaghalzen is surfen in Scheveningen een unieke ervaring. Eindelijk eens niet surfen op het internet, maar op de Noordzee!
Lees meer >


Surf School

Aloha Surfschool staat sinds 2002 op het Noorderstrand van Scheveningen nabij het havenhoofd, “the place to be” voor (golf)surflessen op niveau in Nederland.
Lees meer >


De Pier

De Pier van Scheveningen is een attractiecomplex dat in handen is van Van der Valk. De Scheveningse Pier is een unieke ervaring door het uitzicht dat u hier heeft.
Lees meer >


Glow Golf

Glow Golf is met een recht een unieke ervaring. Iedereen kent het principe van midgetgolf wel. Een echte zomerse activiteit dat buiten wordt beoefend. Glow Golf doet u echter indoor én in een donkere ruimte.
Lees meer >


Sea Life Scheveningen

Sea Life Scheveningen is een attractie die je verwacht in een vissersdorp als Scheveningen. Sea Life Scheveningen staat natuurijk in het teken van het leven onder water.
Lees meer >


Madurodam

Madurodam is een speciaal attractiepark. Hier zie je schoolpartijtjes en bedrijfsuitjes samen naar de miniatuurgebouwen kijken. Het is een attractiepark voor jong en oud.
Lees meer >


Zeevissen

Scheveningen staat natuurlijk bekend om zijn grote haven waar grote vissersschepen af en aan varen met verse vis aan boord. U kunt nu zelf ook deze beleving ervaren op de Noordzee!
Lees meer >


Boulevardtrein Scheveningen

Als u de geschiedenis van Scheveningen tot in de detail wil kennen, maar niet naar een saai museum wilt dan is de boulevardtrein van Scheveningen de ideale optie voor u!
Lees meer >