Bed & Breakfast


In een Bed & Breakfast in Scheveningen heeft u eigenlijk alles wat u nodig heeft om een paar dagen te genieten van deze prachtige badplaats. Zo heeft u er een bed om na een lange dag op uw surfplank of op het strand bij te komen en ’s morgens wordt u verwend met een heerlijk ontbijt. Met een Bed & Breakfast in Scheveningen zorgt u er op die manier eenvoudig voor dat u een fijne plaats heeft om te slapen. Bovendien loopt u vanaf een aantal van de locaties zo de boulevard op en geniet u optimaal van alles dat Scheveningen u te bieden heeft.


Hotel Bor

Hotel Bor ligt vlakbij het strand van Scheveningen en is wat dat betreft een ideale locatie voor een korte vakantie in deze badplaats. Het hotel heeft daarnaast een aantal appartementen tot z’n beschikking die nog dichter bij het strand liggen, waardoor u er als het ware zelf op zit.
Check aanbiedingen >


Strandhotel Scheveningen

Het Strandhotel Scheveningen ligt, uiteraard, dicht aan het strand, waardoor u er zo op kunt lopen. Het is een gezellig familiehotel waar u even helemaal tot rust kunt komen en optimaal kunt genieten van de heerlijke sfeer.
Check aanbiedingen >


Aquarius Hotel

Het Aquarius Hotel Scheveningen ligt aan het strand en heeft 38 kamers. Vanuit een aantal van de kamers heeft u een geweldig zicht op de zee. Daarnaast beschikt het hotel over een bar en gratis draadloos internet, waardoor het van alle gemakken voorzien is.
Check aanbiedingen >


Bella Vista

Appartementen Hotel Bella Vista ligt op een prachtige locatie in het historische gedeelte van Scheveningen. Het is een prachtig hotel, met veel oog voor detail. De kamers zijn uitstekend verzorgd en met een afstand van 150 meter tot het strand is dat gemakkelijk lopend bereikbaar.
Check aanbiedingen >


Hotel Sedes

Hotel Sedes in Scheveningen is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in de badplaats. Het hotel ligt op 150 meter van het strand, waardoor u er zo naartoe kunt lopen. Zo geniet u vanuit het hotel optimaal van een paar heerlijke dagen in Scheveningen en staat u zo op de mooie plekken van de stad.
Check aanbiedingen >


Hotel Mimosa

Hotel Mimosa is een gezellig familiehotel in Scheveningen. De sfeer is er zeer gemoedelijk, waardoor u optimaal kunt gaan genieten van de verschillende faciliteiten. Zo kunt u heerlijk wandelen door de duinen of er overdag voor kiezen om lekker op het strand te gaan liggen.
Check aanbiedingen >


Hotel Gevers

Vanuit Hotel Gevers in Scheveningen sta u binnen twee minuten in het bruisende hart en geniet je optimaal van alles dat de badplaats je te bieden heeft. Daarnaast staat u zo op het strand en in de duinen, om bijvoorbeeld even lekker bij te komen van een lange dag werken of vergaderen.
Check aanbiedingen >


Boulevard Hotel Scheveningen

Het Boulevard Hotel Scheveningen ligt bovenop een duintop en is wat dat betreft een opvallende verschijning binnen de totale badplaats. Alle kamers zijn voorzien van faciliteiten als een bad of douche en een televisie. Zo geniet u optimaal van een heerlijke korte vakantie in Scheveningen, waarbij u pal aan het strand zit.
Check aanbiedingen >