Evenementen op Scheveningen 2017

MELD UW EVENEMENT AAN!

Scheveningen en evenementen gaan hand in hand. Dit heeft niet alleen te maken met de gastvrije inwoners, maar vooral ook door de ligging van Scheveningen. Doordat Scheveningen aan de kust ligt, is de badplaats uitermate geschikt voor bepaalde evenementen.

De haven van Scheveningen is bekend in en ver buiten Nederland. Dat komt ook doordat in deze haven nog ouderwets visserij wordt bedreven. Door de visserij kent Scheveningen ook een aantal echte Hollandse evenementen. Wat te denken van Vlaggetjesdag?

Scheveningen kent een aantal authentieke evenementen die ieder jaar weer bezoekers naar de badplaats trekken. Dat is logisch, want het is ieder jaar weer een feest voor zowel de bezoekers als de inwoners.

Ook uw evenement kan vermeld worden op ScheveningenLive. Geef de gegevens van het evenement door aan ons via het contact formulier. Let op: Op de evenementen pagina worden alleen evenementen geplaatst die plaatshebben in of rondom Scheveningen.


Vuurwerkfestival Scheveningen ( 11 + 12 & 18 + 19 aug )

Het Vuurwerkfestival in Scheveningen is voor veel inwoners het hoogtepunt van het jaar. De badplaats trekt dan tienduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland die komen genieten van het internationale vuurwerk. Het vierdaagse festival wordt dit jaar gehouden op 11 & 12 en 18 & 19 augustus 2017.

Vrijdag 11 augustus:
21:45 uur: Vuurwerk Nederland
22:30 uur: Vuurwerk Polen

Zaterdag 12 augustus:
21:45 uur: Vuurwerk China
22:30 uur: Vuurwerk Frankrijk

Vrijdag 18 augustus:
21:45 uur: Vuurwerk Japan
22:30 uur: Vuurwerk België

Zaterdag 19 augustus:
21:45 uur: Vuurwerk Portugal
22:30 uur: Vuurwerk Spanje

Meer info: Vuurwerkfestival Scheveningen