Hostels

In Scheveningen vindt u talloze hostels, waar u op een voordelige manier de nacht door kunt brengen. U heeft er een goede plaats om te slapen en kunt bovendien gebruik maken van faciliteiten als een douche en een toilet. Zo heeft u aan de hostels een uitstekende uitvalsbasis om Scheveningen te verkennen, een paar dagen aan het strand te vertoeven of bijvoorbeeld te komen surfen op de prachtige zee die ons land rijk is. Kies voor een van de hostels in Scheveningen met een uitstekende locatie en sta bovendien binnen een mum van tijd op de boulevard.


Jorplace

Jorplace is een prachtig hostel in Scheveningen dat te boek staat als een echt ‘beach hostel’. Je slaapt er al vanaf €19 per nacht en er zijn in totaal 122 bedden beschikbaar. De ontspannen sfeer maakt het hostel tot een van de aanraders in heel Scheveningen.
Check aanbiedingen >


Stayokay Den Haag

Het Stayokay hostel in Den Haag is een uitstekende uitvalsbasis om Scheveningen te bezoeken. U zit op een prachtige locatie op maar 5 minuten lopen van het station Den Haag Hollandspoor. Bovendien gaan modern comfort en een historische sfeer uitstekend hand in hand in het Stayokay hostel in Den Haag.
Check aanbiedingen >