Stranden

Het strand van Scheveningen is zowel onder Nederlanders als onder buitenlanders razend populair. Dat is ook niet zo gek want Scheveningen heeft een prachtig strand met een brede en lange boulevard. Een boulevard die doet denken aan die van warmere oorden als Miami en Gran Canaria. Dit gecombineerd met het brede strand waar honderdduizenden mensen kunnen uitwaaieren, en je zult begrijpen waarom Scheveningen in de zomer de grootste trekpleister van Nederland is. Het strand van Scheveningen heeft simpelweg internationale allure!


Scheveningen Boulevard

Het grootste en bekendste strand dat Nederland waarborgt is die van Scheveningen. Dit stukje zand en zeewater kun je vinden bij de pier en het Kurhaus.
Lees meer >


Scheveningen Zwarte Pad

Het Scheveningse strand ‘het zwarte pad’ staat met name bekend om de grote, trendy feesten die hier regelmatig plaatsvinden.
Lees meer >


Strand Noordzijde Haven

Het strand aan de Noordzijde van de Haven is het bekendste stukje strand in Scheveningen. Hier kun je werkelijk alles vinden.
Lees meer >


Naaktstrand

Scheveningen huisvest één van de oudste naaktstranden van Nederland. Al in 1975 werd door het gemeentebestuur besloten een stuk strand op te offeren voor naaktrecreatie.
Lees meer >