Vakantiehuizen

De vakantiehuizen in Scheveningen zijn van alle gemakken voorzien en staan daarnaast natuurlijk op een geweldige locatie, vlak aan het strand. Zo loopt u vanuit uw vakantiehuis zo de boulevard of het strand op, of duikt u het bruisende hart van Scheveningen in, waar van alles te beleven valt. De vakantiehuizen zijn daarmee een ideale uitvalsbasis voor een korte vakantie in Scheveningen, waar u optimaal kunt gaan genieten van een heerlijk ontspannende tijd. Bovendien zijn de vakantiehuisjes zelf voorzien van een aantal interessante faciliteiten, waardoor het u tijdens uw verblijf aan niets tekort zal komen.


AanZee.com

De gezellige vakantiehuizen van Aanzee.com bieden u, zoals de naam al verklapt, een prachtige locatie aan zee, om daar van een heerlijke vakantie te gaan genieten. U komt er even helemaal tot rust, of kunt er juist voor kiezen om het strand op te gaan of het bruisende centrum van Scheveningen in te duiken.
Check aanbiedingen >


Nautisch Centrum Scheveningen

Het Nautisch Centrum Scheveningen bestaat uit 138 luxe vakantiehuizen die zich midden tussen de Noordzee en een prachtige nieuwe jachthaven bevinden. Zo loopt het vakantiewater vanaf de eerste minuut in de mond en geniet u van een heerlijke vakantie in Scheveningen, de badplaats waar van alles te beleven valt.
Check aanbiedingen >